• diner-aan-huis
  • 4
  • Voorgerecht
  • 20120908_Pauls_Cuisine_Tapas_0028
  • PHOTO 2023 05 14 15 36 51
  • 3
  • 20120907_Pauls_Cuisine_01201
  • 2
  • Dessert

diner aan huisUit eten in eigen huis

Genieten van een culinair diner aan huis in jouw eigen vertrouwde omgeving. Leuk voor feestelijke gelegenheden, bijzondere mijlpalen of een uitgebreid diner met vrienden en/of familie zonder dat het veel tijd kost. Geen voorbereiding, geen lange tijd in de keuken om het diner te maken en ook geen afwas!

 

Hoe werkt een diner aan huis?

Voorbereiding
Na het invullen van het contactformulier zal ik telefonisch contact met jou opnemen. Als de gewenste datum nog vrij is, plannen we een datum dat ik bij jou thuis op gesprek kom. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat er allemaal mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld ook een diner van de BBQ zijn. Samen maken wij een op maat gemaakt diner wat past bij jouw wensen.

Op de dag van het diner
Uiteraard ben ik op de juiste tijd op de afgesproken locatie met alle boodschappen. Jij weet wat je van mij kan verwachten dus je hebt alle tijd om de gasten te ontvangen terwijl ik alle voorbereidingen voor het diner tref. Ik serveer de gerechten niet uit, maar er is vast wel iemand die mij even kan helpen.

Na afloop
Na een geslaagd diner zorg ik ervoor dat de keuken weer netjes opgeruimd en schoon is. Een onbezorgde avond met heerlijk eten!

Voorbeeld keuze menu's

Voor alle menu’s geld:
– Keuze uit 2 verschillende voorgerechten (bijvoorbeeld 3x tomaat en 3x pompoen)
– 2 verschillende tussengerechten
– 1 hoofdgerecht (m.u.v. vegetarisch)
– 2 verschillende nagerechten

 

 
Arno: ‘Paul heeft een 4- gangen surprise diner voor mij en mijn vrienden verzorgd. Het was heerlijk. Naast zijn goede kookkunsten is Paul een uitstekende gastheer. We hebben een heerlijke avond gehad.’

Prijs
Het diner kan volledig naar wens samengesteld worden.
Vanaf €35 per persoon (minimaal 6 personen)

Betaling vind 2 weken voor aanvang van het diner plaats door middel van een betaalverzoek.