Winter BBQ, de BBQ special van Paul’s Cuisine
Winter BBQ: In de wintermaanden wordt het buiten kouder, maar bij Paul’s Cuisine steken we de BBQ juist aan! De gezelligheid van de BBQ en het menu in winterse sferen zorgt voor een onvergetelijke avond. Wie zegt dat een BBQ alleen in de zomer kan?
Winter BBQ
(15 oktober tot 15 april)
We starten deze winter BBQ met Glühwein of warme chocolademelk met slagroom.
Voorgerechten (2 keuzes)
– Erwtensoep met roggebrood
– Gamba’s in kruidenboter
– Kipcocktail
– Garnalencocktail
Hoofdgerecht
Vlees (3 soorten vlees p.p.)
– Hamburger met uitjes en currysaus
– Kipfilet gemarineerd in sweet chili saus
– Sjasliek
– Varkenshaas met satesaus
– Kalkoen bief
– Biefstuk
– Hawaii stick
– Gemarineerde kotelet
Vis (1 keuze)
– Visbakje (witvis met groente)
– Gamba’s spies in knoflooksaus
– Zalm met zeekraal en een vleugje citroen
Groente (2 keuzes)
– Haricoverts
– Gemengde salade
– Ratatouille
– Aardappelpuree
Dessert (2 keuzes)
– Seizoensfruitsalade met slagroom
– Coupe Paul’s Cuisine
– Chocolade Bavarois
– Warme apfelstrudel
– Warme chocolademelk compleet (bonbons, slagroom, likeur)
– Koffie compleet (bonbons, slagroom, likeur)
Inclusief:
– Kok
– Porseleinen borden
– Servetten
– Gas BBQ
€35,- p.p. (vanaf 10 personen)
Reiskostenvergoeding
Plaats | Kosten |
In Tilburg: | Gratis |
Buiten Tilburg: | Op aanvraag |
Indien u (nog) andere wensen heeft, neem dan contact op.