Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
156 berichten.
Jannie Jannie uit Tilburg
Heel tevreden over Paul, die bij de 50e verjaardag van mijn vriend een luxe BBQ verzorgde met verschillende gerechtjes die allemaal uitstekend smaakten. Zo fijn dat Paul ons ook als gastheer de hele avond ontzorgde. Voor herhaling vatbaar!
Hans en Marij Hans en Marij uit Tilburg
op de dag van onze Gouden Bruiloft verrast met een heerlijk ontbijt en bloemen. Perfect verzorgd en heerlijk klaargemaakt door Paul. Top.
Marianne Marianne uit Goirle
Vandaag verrast met een heerlijk ontbijt Verse croissants broodjes warme eieren en heerlijke koffie Een mooie start van mijn 65e levensjaar Dankjewel
Ans van der Schie Ans van der Schie uit Oijen
Wat hebben we genoten van het diner wat Paul voor ons bereidt heeft in de accommodatie ! Voorafgaande aan ons feestweekend hebben we met Paul om tafel gezeten om onze wensen kenbaar te maken. Alles was perfect geregeld tot de afwas aan toe. Onze groot-en kleinkinderen hebben gesmuld van al het lekkers ! Een echte aanrader 😋
Irene Irene uit Tilburg
Genoten van een heerlijk en goed verzorgd verrassingsontbijt!
Anita De Jong Anita De Jong uit Tilburg
Heerlijk ontbijt voor mijn ouders. Omdat mijn moeder 65 is geworden. Goed verzorgd!
Elsing Elsing uit Tilburg
T was een heerlijk vers ontbijtje 👍
Jessica Moonen Jessica Moonen uit Berkel-Rnschot
Dankjewel voor het geweldige ontbijt. Mijn schoonouders hebben hun 50 jarig huwelijk feestelijk kunnen starten. Stipt op tijd geleverd en erg vriendelijk geholpen.
Monique Zegers Monique Zegers uit Malden
Onze collega en haar man waren blij verrast en hebben genoten van een heerlijk ontbijt. Alles was super vers en een zeer gevarieerd aanbod van beleg. Voldoende voor 2 personen. Paul is maar liefst 3x terug gereden naar het adres voordat ze open deden. Bedankt Paul dat je zo attent en vriendelijk bent geweest. Top service. groeten, Monique
Janneke Janneke uit Tilburg
Vandaag mijn verjaardag met familie gevierd. Paul zorgde voor de lunch en de lekkere hapjes. De vergemaakte soep en het pastijtje waren heerlijk en de schotels met beleg prachtig en heerlijk opgemaakt. Ook de hapjes later waren heerlijk en weer prachtig opgemaakt. Geweldig Paul. Bedankt voor de service en de ontzorging want zelfs de afwas werd gedaan. Voor herhaling vatbaar.
Afgelopen zaterdag heeft Paul met zijn team de BBQ verzorgd bij de opening van ons complex. Ondanks een aantal regenbuien is het perfect gegaan. De deelnemers waren zeer tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheden die we in goed overleg met Paul hebben samengesteld. Vriendelijke kok's en goed werkende apparatuur maakten het een geslaagd evenement.
George & Monique George & Monique uit Tilburg
Lieve Paul…. 28-8-21 was mede door jou en je dochter onze perfecte dag. Onze BBQ-dinner was top, maar vooral jij als persoon paste goed bij ons. En 29-8 het luxe ontbijtje….. heerlijk Liefs ons en tot ooit 💋
Jannet Jannet uit Woudrichem
Vandaag heeft Paul een fantastisch ontbijt afgeleverd bij onze zoon die jarig is. Het was heel goed en Paul deed net dat beetje extra wat het bijzonder maakt. Bedankt!
Yvonne Beerens Yvonne Beerens uit Dongen
Afgelopen weekend hebben we zowel zaterdag als zondag genoten van de expertise van Paul. Wat heeft hij ons fantastisch ontzorgd. De barbecue was beide dagen tot in de details goed verzorgd. Alles werd door Paul vakkundig bereid en met enorm enthousiasme uitgeserveerd! Wat een lieve, enthousiaste man! We hebben zelf niets hoeven doen. We kunnen Paul's Cuisine van harte aanbevelen! Wij gaan zeker nog een keertje gebruik maken van zijn diensten. Lieve groetjes van ons, Hans en Yvonne
John en Phil John en Phil uit Tilburg
Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van een geweldige BBQ die tot in de puntjes door Paul verzorgd is. Van het voorbereiden van heerlijke gerechten tot volledige vermaak van onze gasten heeft Paul dit fantastisch gedaan. Wij hadden nu alle tijd om zelf met onze gasten te genieten van deze feestelijk gebeuren. Wij kunnen met nadruk zeggen dat wij Paul kunnen aanbevelen voor mensen die iets te vieren hebben en dit aan hem kunnen overlaten. Nogmaals onze hartelijke dank!!
peter peter uit tilburg
afgelopen zaterdag een top bbq gehad namens door paul super geregeld het was heel goed voor heraling vatbaar grt peter en jolanda
Renee Renee uit Tilburg
Afgelopen week heb ik voor Avalon (studenten sportvereniging wedstrijdzwemmen & waterpolo) een BBQ georganiseerd als eindactiviteit. Paul heeft de gehele BBQ verzorgd en wij hebben flink genoten. Het eten was lekker en had de juiste timing. Wij hebben ervan genoten, bedankt!
berlinda berlinda uit tilburg
afgelopen zondag ons personeelsuitstapje thuis afgesloten met BBQ van Paul. samen met alle kinderen hebben we heerlijk gegeten. De stortbui kort na aanvang van de bbq was geen probleem voor Paul. Tot een volgende keer.
Johan en Liona de Jonge Johan en Liona de Jonge uit Tilburg
Als verrassing voor onze trouwdag kregen we van de kinderen een heerlijk ontbijt aangeboden. Prima verzorgd door Paul's Cuisine. We hebben heerlijk ontbeten.
Helma Helma uit BERKEL ENSCHOT
Bedankt lieve Paul voor t geweldige ontbijt voor ons 40 jarig huwelijk we hebben er van genoten .....vrijdag avond gebeld en de volgende dag om 8.45 uur heeft Paul hier de tafel netjes gedekt voor ons wat een service he