Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
144 berichten.
Niels & Anouck Hurkmans Niels & Anouck Hurkmans uit Tilburg
Gisteren heeft Paul het diner voor onze bruiloft verzorgd. Alles van te voren netjes kunnen bespreken en konden uit meerdere opties voor menu's kiezen. Het vlees, salades enz. alles was goed geregeld, en het smaakte goed. Echt een aanrader ! Alle gasten waren er ook enthousiast over.
Sandra en Daniëlle Sandra en Daniëlle uit Tilburg
Afgelopen zaterdag heeft Paul het 21 diner voor mijn dochter verzorgd. In overleg met Paul is er een 5 gangen diner samengesteld. Het was🔝 De gerechten waren mooi opgemaakt en we hebben heerlijk gegeten. Het nagerecht, dessert van de chef, was een verrassing en 👌👍 Heel erg bedankt Paul! Mede dankzij jou is het een super gezellige avond geworden.
M Keusters M Keusters uit Gilze
Zojuist een heerlijk ontbijt bezorgd gekregen. Top verzorgd
Odette von Behr, SBO Noorderlicht Odette von Behr, SBO Noorderlicht uit Tilburg
Het personeelsfeest van onze school, is een groot succes geworden dankzij de goede zorgen van Pauls cuisine. Er was heerlijk vlees van de barbecue en de twee koks zorgden voor een ontspannen feest. Kortom: super.
Lenneke Lenneke uit Tilburg
Gisteren werd ik verrast met een verrassingsdiner voor mijn verjaardag. In eigen tuin. Met Paul in de keuken. Alles tip top verzorgd. Heerlijk eten, amuse, voorgerecht, tussen, hoofd én nagerecht. Paul bleef maar met allerlei lekkers op tafel komen. De keuken weer blinkend schoon achter gelaten. Hoe fijn is dat. Paul is een attente, aardige man die zijn vak goed verstaat. Het was echt ontzettend genieten. Dankjewel Paul!!
Enide Rozeboom Enide Rozeboom uit Tilburg
Wij hebben gisteren een familiedag gehad wat afgesloten werd met een BBQ door Paul. Wat al een gezellige dag was, heeft hij met de BBQ en zeker ook met zijn gezelligheid de dag een extra dimensie gegeven! Hij neemt alle zorgen uit handen en houdt rekening met jouw wensen. Zeker een aanrader en wij houden dit warm!
A Prins A Prins uit haaren
Geweldige verrassing voor onze 40 ste trouwdag wat een fantastisch ontbijt geweldig verzorgt en opgediend Wat is paul een aardige man ik zal hem aan iedereen aan bevelen En mogelijk dat bij een andere gelegenheid zullen wij zeker van jou diensten gebruik maken Hartelijk dank Paul
W. Tromp W. Tromp uit Papendrecht
Vanmorgen werden wij verrast door Paul met zijn heerlijke ontbijt. Alles super vers en aan alles is gedacht. Echt super
Jannie Jannie uit Tilburg
Heel tevreden over Paul, die bij de 50e verjaardag van mijn vriend een luxe BBQ verzorgde met verschillende gerechtjes die allemaal uitstekend smaakten. Zo fijn dat Paul ons ook als gastheer de hele avond ontzorgde. Voor herhaling vatbaar!
Hans en Marij Hans en Marij uit Tilburg
op de dag van onze Gouden Bruiloft verrast met een heerlijk ontbijt en bloemen. Perfect verzorgd en heerlijk klaargemaakt door Paul. Top.
Marianne Marianne uit Goirle
Vandaag verrast met een heerlijk ontbijt Verse croissants broodjes warme eieren en heerlijke koffie Een mooie start van mijn 65e levensjaar Dankjewel
Ans van der Schie Ans van der Schie uit Oijen
Wat hebben we genoten van het diner wat Paul voor ons bereidt heeft in de accommodatie ! Voorafgaande aan ons feestweekend hebben we met Paul om tafel gezeten om onze wensen kenbaar te maken. Alles was perfect geregeld tot de afwas aan toe. Onze groot-en kleinkinderen hebben gesmuld van al het lekkers ! Een echte aanrader 😋
Irene Irene uit Tilburg
Genoten van een heerlijk en goed verzorgd verrassingsontbijt!
Anita De Jong Anita De Jong uit Tilburg
Heerlijk ontbijt voor mijn ouders. Omdat mijn moeder 65 is geworden. Goed verzorgd!
Elsing Elsing uit Tilburg
T was een heerlijk vers ontbijtje 👍
Jessica Moonen Jessica Moonen uit Berkel-Rnschot
Dankjewel voor het geweldige ontbijt. Mijn schoonouders hebben hun 50 jarig huwelijk feestelijk kunnen starten. Stipt op tijd geleverd en erg vriendelijk geholpen.
Monique Zegers Monique Zegers uit Malden
Onze collega en haar man waren blij verrast en hebben genoten van een heerlijk ontbijt. Alles was super vers en een zeer gevarieerd aanbod van beleg. Voldoende voor 2 personen. Paul is maar liefst 3x terug gereden naar het adres voordat ze open deden. Bedankt Paul dat je zo attent en vriendelijk bent geweest. Top service. groeten, Monique
Janneke Janneke uit Tilburg
Vandaag mijn verjaardag met familie gevierd. Paul zorgde voor de lunch en de lekkere hapjes. De vergemaakte soep en het pastijtje waren heerlijk en de schotels met beleg prachtig en heerlijk opgemaakt. Ook de hapjes later waren heerlijk en weer prachtig opgemaakt. Geweldig Paul. Bedankt voor de service en de ontzorging want zelfs de afwas werd gedaan. Voor herhaling vatbaar.
Afgelopen zaterdag heeft Paul met zijn team de BBQ verzorgd bij de opening van ons complex. Ondanks een aantal regenbuien is het perfect gegaan. De deelnemers waren zeer tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheden die we in goed overleg met Paul hebben samengesteld. Vriendelijke kok's en goed werkende apparatuur maakten het een geslaagd evenement.
George & Monique George & Monique uit Tilburg
Lieve Paul…. 28-8-21 was mede door jou en je dochter onze perfecte dag. Onze BBQ-dinner was top, maar vooral jij als persoon paste goed bij ons. En 29-8 het luxe ontbijtje….. heerlijk Liefs ons en tot ooit 💋