Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
157 berichten.
Kees & Ans van Gils-van der Coelen Kees & Ans van Gils-van der Coelen uit Chaam
Wij mochten afgelopen weekend een 25-jarig jubileum vieren en hebben Paul uitgenodigd om bij ons thuis een diner te verzorgen, waarbij een kleine kanttekening was dat er 1 persoon glutenvrij moet eten. Maar Paul heeft het voortreffelijk gedaan. Het was echt super, goed verzorgd, ontzettend lekker eten en een avondje in je eigen woonkamer genieten. Iedereen was heel erg tevreden. En na afloop hoef je alleen je serviesgoed terug in de kast te zetten, want Paul heeft ook nog de afwas gedaan. Absoluut een aanrader en wij zouden het zo weer doen bij een andere gelegenheid. Chapeau Paul !!
Raymond van der Heijden Raymond van der Heijden uit Tilburg
Wij hadden dit weekend een Familiedag van circa 25 mensen op Tilburgse bodem in de tuin bij ons thuis. Iedereen was content met de culinaire inbreng van Paul met een goed verzorgde bbq (combinatie vis/vlees), hij is een prettig heerschap die ook vooraf duidelijk aangeeft aan de gasten hoe een en ander verloopt qua routing met een vleugje humor, keurig gepresenteerd en heerlijk gegeten, tot de volgende keer en chapeau Paul!
Pierre de Kok Pierre de Kok uit Goirle
Paul heeft bij het afscheid van mijn werk een diner verzorgd voor mijn gezin. Vooraf hebben we onze wensen met hem door kunnen spreken. Wij hebben verder niets hoeven doen, enkel genieten van zijn kookkunst. Het was meer dan voortreffelijk. Bedankt Paul
Marlies Marlies uit Oisterwijk
Gisteren werd mijn man 75 jaar.We zijn de dag begonnen met een heerlijk luxe ontbijt dat Paul fantastisch verzorgd kwam brengen en serveren.Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul.
Jessica Rits Jessica Rits uit Goirle
Heerlijk ontbijt. Van vrienden gekregen omdat mijn lieve vriend zijn 50e verjaardag vierde. Paul is een echte heer. Heel correct, professioneel, vriendelijk, echt top! Een echte beleving!
Inge Inge uit Apeldoorn
Vorige maand heeft Paul een heerlijk ontbijt voor twee personen verzorgd voor mijn zoons verjaardag...net samenwonend in Tilburg met zijn vriendin. Aanvulling naar wens was geen enkel probleem. Op het afgesproken tijdstip heeft Paul keurig het heerlijke uitgebreide ontbijt geserveerd. Super lekker en leuk vonden ze het. Dank je wel!!
Terry Terry
Paul heeft voor onze 40jarige bruiloft een barbecue diner verzorgd. Het eten was heerlijk en omdat Paul ons alle zorg uit handen nam hebben wij lekker van ons feestje kunnen genieten. Dank je wel Paul. Super gedaan!
Denise Hermans-Vos Denise Hermans-Vos uit Tilburg
Afgelopen donderdag heeft Paul de bbq voor ons team verzorgd. Alles was erg goed door hem geregeld. Paul legt alles goed uit, is erg gastvrij en heel vriendelijk. Mede door hem werd het een fantastische avond. Echt een aanrader!
Maddy Schuller Maddy Schuller uit Tilburg
Ik heb op mijn 21 diner heel erg kunnen genieten en fijn ervaren met hele grote dank aan Paul, Paul heeft super goed gezorgd en was erg fijn en gezellig aanwezig! Het eten smaakte enorm lekker en er was hele fijne communicatie. Dankjewel !!
Elise van dongen Elise van dongen uit Dongen
Wij hebben gisteren een bbq gehad van Paul.Het was geweldig .vriendelijk kwaliteit en netjes,Wij zijn zeer tevreden.Dus gelijk weer een nieuwe datum vastgelegd voor volgend jaar.Bedankt Paul namens de bewoners van de trappisten straat te Dongen .Top was het.
Adriaan Adriaan uit Goirle
Paul is iemand die met heel veel passie er voor iedereen een hele fijne avond van maakt. Naast het feit dat het eten voortreffelijk is, is zijn aanwezig ook zeker een toevoeging. Aanrader! 10 +
Angélique & Frank Angélique & Frank uit Tilburg
Dit weekend weer een ontbijt mogen ontvangen van Paul’s Cuisine. Het was wederom heerlijk, goed verzorgd en gepresenteerd; kortom een aanrader!
Esther Esther uit Tilburg
Zaterdag heeft Paul de bbq verzorgd, voor mn verjaardag. Super fijn en goed door hem geregeld. Hij wist precies wie de vega gasten waren, vulde alles regelmatig bij. Was gastvrij en vriendelijk. Werd zo een geslaagde avond. Echt een aanrader
Niels & Anouck Hurkmans Niels & Anouck Hurkmans uit Tilburg
Gisteren heeft Paul het diner voor onze bruiloft verzorgd. Alles van te voren netjes kunnen bespreken en konden uit meerdere opties voor menu's kiezen. Het vlees, salades enz. alles was goed geregeld, en het smaakte goed. Echt een aanrader ! Alle gasten waren er ook enthousiast over.
Sandra en Daniëlle Sandra en Daniëlle uit Tilburg
Afgelopen zaterdag heeft Paul het 21 diner voor mijn dochter verzorgd. In overleg met Paul is er een 5 gangen diner samengesteld. Het was🔝 De gerechten waren mooi opgemaakt en we hebben heerlijk gegeten. Het nagerecht, dessert van de chef, was een verrassing en 👌👍 Heel erg bedankt Paul! Mede dankzij jou is het een super gezellige avond geworden.
M Keusters M Keusters uit Gilze
Zojuist een heerlijk ontbijt bezorgd gekregen. Top verzorgd
Odette von Behr, SBO Noorderlicht Odette von Behr, SBO Noorderlicht uit Tilburg
Het personeelsfeest van onze school, is een groot succes geworden dankzij de goede zorgen van Pauls cuisine. Er was heerlijk vlees van de barbecue en de twee koks zorgden voor een ontspannen feest. Kortom: super.
Lenneke Lenneke uit Tilburg
Gisteren werd ik verrast met een verrassingsdiner voor mijn verjaardag. In eigen tuin. Met Paul in de keuken. Alles tip top verzorgd. Heerlijk eten, amuse, voorgerecht, tussen, hoofd én nagerecht. Paul bleef maar met allerlei lekkers op tafel komen. De keuken weer blinkend schoon achter gelaten. Hoe fijn is dat. Paul is een attente, aardige man die zijn vak goed verstaat. Het was echt ontzettend genieten. Dankjewel Paul!!
Enide Rozeboom Enide Rozeboom uit Tilburg
Wij hebben gisteren een familiedag gehad wat afgesloten werd met een BBQ door Paul. Wat al een gezellige dag was, heeft hij met de BBQ en zeker ook met zijn gezelligheid de dag een extra dimensie gegeven! Hij neemt alle zorgen uit handen en houdt rekening met jouw wensen. Zeker een aanrader en wij houden dit warm!
A Prins A Prins uit haaren
Geweldige verrassing voor onze 40 ste trouwdag wat een fantastisch ontbijt geweldig verzorgt en opgediend Wat is paul een aardige man ik zal hem aan iedereen aan bevelen En mogelijk dat bij een andere gelegenheid zullen wij zeker van jou diensten gebruik maken Hartelijk dank Paul