Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
152 berichten.
Inge Inge uit Apeldoorn
Vorige maand heeft Paul een heerlijk ontbijt voor twee personen verzorgd voor mijn zoons verjaardag...net samenwonend in Tilburg met zijn vriendin. Aanvulling naar wens was geen enkel probleem. Op het afgesproken tijdstip heeft Paul keurig het heerlijke uitgebreide ontbijt geserveerd. Super lekker en leuk vonden ze het. Dank je wel!!
Terry Terry
Paul heeft voor onze 40jarige bruiloft een barbecue diner verzorgd. Het eten was heerlijk en omdat Paul ons alle zorg uit handen nam hebben wij lekker van ons feestje kunnen genieten. Dank je wel Paul. Super gedaan!
Denise Hermans-Vos Denise Hermans-Vos uit Tilburg
Afgelopen donderdag heeft Paul de bbq voor ons team verzorgd. Alles was erg goed door hem geregeld. Paul legt alles goed uit, is erg gastvrij en heel vriendelijk. Mede door hem werd het een fantastische avond. Echt een aanrader!
Maddy Schuller Maddy Schuller uit Tilburg
Ik heb op mijn 21 diner heel erg kunnen genieten en fijn ervaren met hele grote dank aan Paul, Paul heeft super goed gezorgd en was erg fijn en gezellig aanwezig! Het eten smaakte enorm lekker en er was hele fijne communicatie. Dankjewel !!
Elise van dongen Elise van dongen uit Dongen
Wij hebben gisteren een bbq gehad van Paul.Het was geweldig .vriendelijk kwaliteit en netjes,Wij zijn zeer tevreden.Dus gelijk weer een nieuwe datum vastgelegd voor volgend jaar.Bedankt Paul namens de bewoners van de trappisten straat te Dongen .Top was het.
Adriaan Adriaan uit Goirle
Paul is iemand die met heel veel passie er voor iedereen een hele fijne avond van maakt. Naast het feit dat het eten voortreffelijk is, is zijn aanwezig ook zeker een toevoeging. Aanrader! 10 +
Angélique & Frank Angélique & Frank uit Tilburg
Dit weekend weer een ontbijt mogen ontvangen van Paul’s Cuisine. Het was wederom heerlijk, goed verzorgd en gepresenteerd; kortom een aanrader!
Esther Esther uit Tilburg
Zaterdag heeft Paul de bbq verzorgd, voor mn verjaardag. Super fijn en goed door hem geregeld. Hij wist precies wie de vega gasten waren, vulde alles regelmatig bij. Was gastvrij en vriendelijk. Werd zo een geslaagde avond. Echt een aanrader
Niels & Anouck Hurkmans Niels & Anouck Hurkmans uit Tilburg
Gisteren heeft Paul het diner voor onze bruiloft verzorgd. Alles van te voren netjes kunnen bespreken en konden uit meerdere opties voor menu's kiezen. Het vlees, salades enz. alles was goed geregeld, en het smaakte goed. Echt een aanrader ! Alle gasten waren er ook enthousiast over.
Sandra en Daniëlle Sandra en Daniëlle uit Tilburg
Afgelopen zaterdag heeft Paul het 21 diner voor mijn dochter verzorgd. In overleg met Paul is er een 5 gangen diner samengesteld. Het was🔝 De gerechten waren mooi opgemaakt en we hebben heerlijk gegeten. Het nagerecht, dessert van de chef, was een verrassing en 👌👍 Heel erg bedankt Paul! Mede dankzij jou is het een super gezellige avond geworden.
M Keusters M Keusters uit Gilze
Zojuist een heerlijk ontbijt bezorgd gekregen. Top verzorgd
Odette von Behr, SBO Noorderlicht Odette von Behr, SBO Noorderlicht uit Tilburg
Het personeelsfeest van onze school, is een groot succes geworden dankzij de goede zorgen van Pauls cuisine. Er was heerlijk vlees van de barbecue en de twee koks zorgden voor een ontspannen feest. Kortom: super.
Lenneke Lenneke uit Tilburg
Gisteren werd ik verrast met een verrassingsdiner voor mijn verjaardag. In eigen tuin. Met Paul in de keuken. Alles tip top verzorgd. Heerlijk eten, amuse, voorgerecht, tussen, hoofd én nagerecht. Paul bleef maar met allerlei lekkers op tafel komen. De keuken weer blinkend schoon achter gelaten. Hoe fijn is dat. Paul is een attente, aardige man die zijn vak goed verstaat. Het was echt ontzettend genieten. Dankjewel Paul!!
Enide Rozeboom Enide Rozeboom uit Tilburg
Wij hebben gisteren een familiedag gehad wat afgesloten werd met een BBQ door Paul. Wat al een gezellige dag was, heeft hij met de BBQ en zeker ook met zijn gezelligheid de dag een extra dimensie gegeven! Hij neemt alle zorgen uit handen en houdt rekening met jouw wensen. Zeker een aanrader en wij houden dit warm!
A Prins A Prins uit haaren
Geweldige verrassing voor onze 40 ste trouwdag wat een fantastisch ontbijt geweldig verzorgt en opgediend Wat is paul een aardige man ik zal hem aan iedereen aan bevelen En mogelijk dat bij een andere gelegenheid zullen wij zeker van jou diensten gebruik maken Hartelijk dank Paul
W. Tromp W. Tromp uit Papendrecht
Vanmorgen werden wij verrast door Paul met zijn heerlijke ontbijt. Alles super vers en aan alles is gedacht. Echt super
Jannie Jannie uit Tilburg
Heel tevreden over Paul, die bij de 50e verjaardag van mijn vriend een luxe BBQ verzorgde met verschillende gerechtjes die allemaal uitstekend smaakten. Zo fijn dat Paul ons ook als gastheer de hele avond ontzorgde. Voor herhaling vatbaar!
Hans en Marij Hans en Marij uit Tilburg
op de dag van onze Gouden Bruiloft verrast met een heerlijk ontbijt en bloemen. Perfect verzorgd en heerlijk klaargemaakt door Paul. Top.
Marianne Marianne uit Goirle
Vandaag verrast met een heerlijk ontbijt Verse croissants broodjes warme eieren en heerlijke koffie Een mooie start van mijn 65e levensjaar Dankjewel
Ans van der Schie Ans van der Schie uit Oijen
Wat hebben we genoten van het diner wat Paul voor ons bereidt heeft in de accommodatie ! Voorafgaande aan ons feestweekend hebben we met Paul om tafel gezeten om onze wensen kenbaar te maken. Alles was perfect geregeld tot de afwas aan toe. Onze groot-en kleinkinderen hebben gesmuld van al het lekkers ! Een echte aanrader 😋