Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
156 berichten.
Ron&Ans Ron&Ans uit Berkel_Enschot
Wij zijn vanmorgen verrast door een zeer vriendelijke Chef die een geweldig verzorgd ontbijt kwam bezorgen. Broodjes waren nog warm, vers geperste jus en heerlijk gevarieerd beleg van zalm tot pindakaas. Alles ruim voldoende en meer dan prima verzorgd. Absolute aanrader. De vriendelijke chef was uiteraard Paul. Dank voor dit moment Paul, prima gedaan. Groetjes, Ron&Ans.
Henrico Henrico uit Tilburg
Mijn vrouw voor haar 50e verjaardag verrast met een geweldig verzorgd ontbijt van Paul. Alles super vers, mooi bosje bloemen en alles mooi neergezet. Lekker kids ontbijt dus mijn dochter ook genoten. Na een niet zo'n hartelijk ontvangst door de hond heeft Paul die zelfs nog voor zich weten te winnen... Super vriendelijk en professioneel... Bedankt voor de goede service
Mieke honen Mieke honen uit tilburg
Hai Paul Vrienden van ons hadden een ontbijt geregeld.Je kwam om 8.30 aan de deur. Een verassing. Alles goed verzorgd en het smaakte prima.Het was meer dan genoeg voor twee personen. Groeten fam.Honen
stella stella
Ze waren enorm verrast door je komst en heel dankbaar. ik wil je enorm bedanken voor je inspanningen en service! het is helemaal top gegaan. fijn dat we samen iemand een mooi begin vd dag kunnen geven, zeker in moeilijke tijden
Jef Pepermans Jef Pepermans uit Loon op Zand
In het moeilijke coronajaar 2020 was het mij toch gelukt een cd met liederen op te nemen. Daarvoor kon ik rekenen op de deskundige en enthousiaste medewerking van 4 mensen (pianist, harpiste, zangcoach en technicus), zonder wie dit gewoon niet gekund had. Om hen te bedanken bestelde ik bij Paul 4 x ontbijt, telkens ook voor de partner en kinderen. Zij konden zelf de datum kiezen en ik kon er telkens nog een mooi bedankkaartje bijvoegen. Dat werd een enorm succes. Ik werd door Paul tijdig op de hoogte gebracht van de 4 tijdstippen waarop de ontbijten geleverd zouden worden. Ik kreeg van mijn medewerkers heel enthousiaste en loevende commentaren: een overheerlijk ontbijt, lekkere producten, een bloemetje en mijn kaartje erbij. Kortom: helemaal af. Bedankt, Paul, voor de prettige en vlotte samenwerking en de uitstekende service.
Marlijn Marlijn uit Tilburg
Super geregeld! Champagne-ontbijt besteld voor mijn ouders die 50 jaar getrouwd waren. Ze hebben genoten, alles werd netjes neergezet, erg uitgebreid ontbijt, eitje was nog lekker warm. Via mail werd ik op de hoogte gebracht van bezorgmoment, inclusief 2 foto’s. Echt een aanrader!
Eva van Helden Eva van Helden uit Tilburg
Omdat de jarige nog sliep toen Paul het ontbijt bracht (11 uur), ging Paul nog een keer extra naar het adres. De verbaasde jarige vertelde me later hoe goed verzorgd het ontbijt er uitzag en daar ook naar smaakte! Het contact dat ik zelf had met Paul was heel attent en ik merkte ook dat kwaliteit voor hem heel belangrijk was! TOP! Van harte alle succes Paul!
anoniem anoniem uit tilburg
een mooi en vers ontbijt, perfect op tijd bezorgd, wat me ook opviel geen overbodig plastic maar wel hygiënisch verpakt. verse koffie. een adres om te onthouden top.
Bianca Bianca
Het was top geregeld, mijn ouders waren blij verrast en het zag er ook helemaal top uit !!! dank je voor je service hartelijke groeten Bianca
Yvonne Yvonne uit Berkel -Enschot
Lieve Paul, Wat een verassing! Deze verjaardag zal ik niet gauw vergeten vooral dat het in deze nare corona tijd viel! Geen feest met familie en vrienden.Daarom werd ik speciaal door jou verwend Jij als eerste die mij feliciteerde met een grote bos bloemen en een heerlijk vers ontbijt met alles erop en eraan! Warme croissantjes super lekkere kaiserbroodjes verse gerookte zalm gekookte eitje lekkere jus en kaas en vleeswaren en ik vergeet zeker nog een aantal dingen, het was voor de wederhelft ook een feest, die hoefde dus ook niets te doen alleen maar gezellig .aan schuiven en smikkelen ! Paul het was fantastisch en heeft het begin van mijn visite loze verjaardag helemaal goed gemaakt!Onze hartelijke dank.
Jeannette Jeannette uit Tilburg
Mijn man werd 50 jaar. Dus tijd voor een verrassing en de dag begon met een heerlijk ontbijt. Paul kwam het ontbijt bezorgen. Hij bracht alles netjes binnen. Heerlijke verse broodjes en verse koffie. De eitjes waren nog lekker warm. Wij zijn vegetariërs en ook dit was geen enkel probleem. Het ontbijt was geheel aangepast met verschillende kazen. Mijn man en ik hebben genoten van dit lekkere en verse ontbijt! Een aanrader dus!
Marjon Marjon uit Tilburg
Een leuke kado om te geven altijd goed om mensen te verrassen met een heerlijk vers ontbijt. Prima verzorgd. Nogmaals bedankt Paul. Zeker een aanrader.
Monique Monique uit Tilburg
We hebben een romantisch ontbijt laten bezorgen bij onze zoon en zijn kersverse bruid. Het werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en we kregen er van Paul een foto van. Ze hebben genoten van het heerlijke ontbijt. Leuk dat je er een persoonlijke boodschap bij kunt doen.
Kirsten de Hondt Kirsten de Hondt uit Tilburg
Namens mijn schoonvader, die een aantal keer per week gebruik maakt van het voortreffelijke eten. De kwaliteit van de producten en de bereiding is heerlijk. Elke keer hoor ik van mijn schoonvader dat hij heeft genoten van het eten. Voor mij een geruststelling, dat ik weet dat hij goed eet en voor mij een fijn gevoel, dat alles keurig op tijd gebracht wordt. Waar wij erg blij van worden, is net die extra aandacht voor het eten en de service naar mijn schoonvader. Paul.. dank je wel voor je goede zorgen!!
Jan Paul Jan Paul uit Breda
Paul verzorgde een 4-gangen verrassingsdiner voor 6 personen bij ons thuis. Het was genieten: lekker gegeten, heerlijke bijpassende wijnen, gezellig & relaxed en alles tot in de puntjes verzorgd (inclusief social distancing). We hebben een topavond gehad .... en na afloop een brandschone keuken. Echt een aanrader.
Joep & Veronique Joep & Veronique uit Tilburg
We hadden paul ingehuurd om bij ons te bbqen voor ons trouwfeest, het was top geregeld en verzorgd vanuit paul. Hij denkt mee en bespreekt alle opties met je zodat iedereen tevreden is. Prijs is ook super netjes voor alles wat je krijgt ! Het eten was meer dan heerlijk en alle gasten waren ook zeer te spreken ! Dit is echt eenrader voor iedereen. Bedankt paul voor een top avond !
Anoniem Anoniem uit Tilburg
Hartelijk dank voor de bezorging en perfecte timing We hebben allemaal de foto’s van het ontbijt en bloemen gezien .super Wat ziet het er mooi uit Veel succes met het mooie concept.
Marlies Marlies uit Tilburg
Ontzettend bedankt voor de geweldige ontbijt service. Het is erg gewaardeerd en ze hebben er heerlijk van genoten. Complimenten!
Lian Lian
Een prima verzorgd en heerlijk ontbijt laten bezorgen. Wat heel fijn is, is dat je er ook een persoonlijke boodschap bij kunt doen. Communicatie is prima. Ik kan het zeker aanbevelen!
Alex Alex uit Tilburg
We hadden een heerlijk paasontbijt van Paul ontvangen! Prima op afgesproken tijd, zeer uitgebreid en mooi opgemaakt. Paul, hartstikke bedankt!