Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
157 berichten.
Alex Alex uit Tilburg
We hadden een heerlijk paasontbijt van Paul ontvangen! Prima op afgesproken tijd, zeer uitgebreid en mooi opgemaakt. Paul, hartstikke bedankt!
Ferdian Stieger Ferdian Stieger uit Tilburg
Door Paul een ontbijt laten verzorgen. Dit is uitstekend geregeld waarbij hij enorm flexibel was m.b.t.. het wijzigen van de samenstelling. Dit is echt service. Ontbijt kwam warm aan zorgvuldig verpakt en helemaal compleet. Communicatie is direct en helder. Echt een aanrader.
ijvWestra ijvWestra uit Rotterdam
Paul is een ontzettend hartelijke man die op ons B&B adres Stella Maris een heerlijk ontbijt heeft bezorgd, wat hij ook voor ons helemaal"mise en place" op onze tafel heeft gezet!
Margriet Verstappen Margriet Verstappen uit Dongen
Afgelopen zaterdag heeft Paul een fantastisch ontbijt verzorgd voor mijn jarige schoonmoeder. Hij heeft er echt n feestje van gemaakt en alles was in de puntjes verzorgd. Het was voor haar een geweldige manier om de dag te beginnen. Paul bedankt en tot de volgende keer. Absoluut een aanrader! Groeten Margriet
Insulation Solutions Insulation Solutions uit Tilburg
Onlangs heeft Paul bij ons op het bedrijf een bbq verzorgd voor zo’n 40 personen. De communicatie vooraf was bijzonder prettig en de bbq zelf was zeer goed verzorgd en erg lekker. Het was een groot succes. Dit komt mede door het enthousiasme van Paul. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Paul, ontzettend bedankt.
Els en Jos van Woerkom Els en Jos van Woerkom uit Tilburg
Op 21 september hebben wij op ons familieweekend de bbq voor 50 p. laten verzorgen door Paul. De voorbereiding, uitvoering en samenwerking zijn perfect geweest. Het eten was heerlijk en zowel kinderen als volwassenen hebben genoten van het aanbod. Een aanrader als je als organisatie je handen vrij wil hebben voor andere zaken. Voor herhaling vatbaar dus! mvg
Ankie Ankie uit Tilburg
Hartelijk dank voor het heerlijke ontbijt wat u op de vroege ochtend bij mijn schoondochter en zoon hebt gebracht. De warme broodjes en verse jus d'orange, ze hebben er van genoten!
Robert & Petrouska Robert & Petrouska uit Tilburg
De bbq voor onze bruiloft was super goed/lekker en professioneel verzorgd! Mede dankzij Paul hebben wij een prachtige dag gehad! Dank je wel. Groetjes Robert en Petrouska
Cees en Marianne Snoeren Cees en Marianne Snoeren uit Dongen
Een feest gegeven ter gelegenheid van de 60 jarige verjaardag van Cees. Gezocht op internet en uiteindelijk gekozen voor Paul. We zijn erg tevreden over de bbq en de kwaliteit van het vlees . Paul brengt het op een leuke manier . We kunnen het iedereen aanbevelen 🤗
Patrica de Vos Patrica de Vos uit Oisterwijk
Graag wilde ik mijn man verrassen met een 4 gangen diner met bijpassende wijnen in ons nieuwe huis. We hebben genoten van deze avond en van het lekkere eten wat Paul voor ons heeft bereid. Bedankt Paul!!
W. Smeets W. Smeets uit Teteringen
Eind november hebben wij met ons gezin het 30-jarige huwelijk van mijn ouders en de 65e verjaardag van mijn vader gevierd door Paul bij ons thuis een vier gangen menu klaar te laten maken. Wat hebben wij genoten van deze fantastische avond: Paul deed enorm goed zijn best om er een geslaagde avond van te maken en het eten was heerlijk. Ook hield Paul rekening met de voedingen van onze pasgeboren baby (van vier weken oud) en neefje (van één jaar) en konden wij hen tussen de gangen door naar bed brengen. Dit zorgde ervoor dat wij zorgeloos konden genieten van het samenzijn en het heerlijke eten. Hartstikke bedankt Paul en vast en zeker tot ziens!
Mia en Tony Mia en Tony uit Nijmegen
Bij onze ouders in Tilburg hebben we een heerlijk diner gehad dat verzorgd werd door Paul. Vooraf aangenaam contract gehad met Paul die perfect de sfeer aanvoelt en heel goed die sfeer nog verder kan verbeteren. Het eten was prima, met heerlijke passende wijnen. Paul zorgt met zijn gerechten en met zijn aangename persoonlijkheid voor een zeer geslaagd etentje. En aanrader!
Fam Huijgens Fam Huijgens uit Kaatsheuvel
We hebben de verjaardag van mijn man samen met onze kinderen en hun partners gezellig thuis gevierd. Paul heeft een heerlijk 4 gangenmenu voor ons gekookt. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer, fijne gerechten en nadien een keurig opgeruimde keuken. Iedereen vond het een succes. Voor herhaling vatbaar Bedankt Paul !
Lek en Gerrie van Gestel Lek en Gerrie van Gestel uit Tilburg
Wij werden samen 65 jaar en we vonden dat dit op een speciale manier gevierd moest worden. Daar hebben we geen spijt van gehad door Paul uit te nodigen om ons feestje te regelen. Van tevoren een gesprek over hoe we het wilden hebben. Het heeft onze verwachting overtroffen en veel zorg is uit handen genomen. Het was super en ook de gasten waren enthousiast. Paul bedankt!!!
Trudy en Wilco Boemaars Trudy en Wilco Boemaars uit Breda
Wij hebben onze 40 jarige bruiloft gevierd op camping Rakelbos. Wij hadden die dag meer dan 70 gasten en waren dan ook ontzettend blij met Paul en Alex die onze BBQ kwamen verzorgen. vanaf ons eerste gesprek tot aan het einde van de gezellige dag is alles perfect verlopen. heerlijk vlees en perfect bereid op de BBQ. wij hebben ontzettend genoten van deze dag omdat wij totaal ontzorgt zijn door Paul en totaal geen omkijken gehad hebben naar alles wat met eten te maken had. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die geen zorgen wil hebben over het eten voor zijn of haar gasten. Paul nogmaals bedankt voor een heerlijke BBQ
Daniels Daniels uit Breda
Als kado voor het 30 jarig huwelijk van mijn ouders hebben we een verrassingsdiner gegeven van Paul. De communicatie vooraf was al erg fijn en Paul begreep mijn wensen. Alles was mogelijk en voorkeuren (ondanks een verrassingsmenu) kon ik doorgeven. Op de avond zelf zorgde Paul voor een ongedwongen sfeer. Het eten was voortreffelijk van kwaliteit EN wat voor ons belangrijk was, niet te veel poespas. De keuken was na afloop ook weer spik en span op orde, wat erg fijn is. Absolute aanrader! Bedankt Paul!
Fam. Kock Fam. Kock uit Tilburg
Wij hebben mogen genieten van de uitstekende kwaliteiten van Paul. Wij wilden op onze trouwdag iets bijzonders doen voor onze gasten en bedachten dat een kok die het vlees op de BBQ bereid ,wel heel gaaf zou zijn. Nou en dat was het! Van het eerste gesprek tot de laatste minuut. Paul, wij hebben genoten van jouw kennis, bevlogenheid waar het het bereiden van goed vlees betreft, jouw hartelijkheid en jouw professionaliteit. Je bent een aanrader voor elk feest! Nogmaals dank voor het attente kadootje dat ik van je mocht ontvangen. Wij denken alweer na over het volgende feestje dat we met jouw hulp gaan vieren!
Sandra Sandra
Paul heeft een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu voor ons bereid! Behalve dat het erg lekker was, hield hij goed rekening met de wensen die wij vooraf doorgegeven hadden. Ook fijn dat alles netjes opgeruimd was, toen hij weer vertrok. Aanrader!
H.v.D H.v.D uit Tilburg
Paul kwam voor de verrassing op mijn 50e verjaardag wafels bakken voor bij de koffie, waarna hij een overheerlijke lunch verzorgde. Heerlijk, goed verzorgd, uitgebreid...Mede door kok Paul is het een onvergetelijke dag geworden. Hij heeft ons goed verwend, weet zich ook op tijd te distantiëren van het feestende gezelschap.
Evelien Evelien
Ontbijtservice besteld bij Paul. Het contact verliep erg vlot, Paul dacht actief met ons mee naar de beste oplossing en was erg flexibel en oplossingsgericht. Maar bovenal, erg lekker gegeten dankzij Paul!