Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Ingrid Berkers Ingrid Berkers uit Esch
Paul heeft een diner voor 3 in Esch voor me verzorgd. De manier waarop hij dat deed, was precies zoals ik gevraagd had: vriendelijk, geruststellend, professioneel. Paul heeft een passie voor koken. Dat zie je als je naar hem kijkt wanneer hij in de keuken bezig is. Hij proeft dingen ook zelf. En wat je op je bord krijgt... o-ver-heer-lijk! Ik had bijvoorbeeld een groentenlasagne, normaal wat eentonig van smaak. Nu was het bij elke hap een andere smaak/groente die de boventoon voerde. En de gefrituurde peer gevuld met Roquefort, mmmm. Vergeten foto's te maken, maar het zag er ook allemaal super uit! Complimenten Paul! Dank je wel voor de heerlijke avond gisteren (en vanavond ga ik weer genieten van wat over was van de groentenlasagne)
Nelson Nelson uit Tilburg
Op 30 juni gaven wij een eindexamenfeestje voor onze dochter. Paul verzorgde de catering en de bediening. De welkomsbowl, alsmede hapjes vielen in goede aarde en wij konden mee genieten, omdat Paul alles regelde en ook nog eens alles in de gaten hield. Niemand is iets te kort gekomen. Wat ons betreft een feest om nooit te vergeten, mede vanwege de inzet van Paul. Hiervoor heel veel dank. Twee trotse ouders.
Cindy van Gurchom Cindy van Gurchom uit Tilburg
Beste Paul, Hartelijk dank voor het mooie en volledige ontbijt. Ze waren inderdaad erg verrast, en t heeft heerlijk gesmaakt! Ook de kleine vond t helemaal geweldig. Met vriendelijke groet, Cindy van Gurchom
Ghislaine Ghislaine
Voor mijn 30e verjaardag wilde ik eens wat anders! Na wat zoekwerk kwam ik bij Paul terecht. Eigenlijk na het bekijken vd site al een goed gevoel! Maar na het kennismaken wist ik het zeker..precies wat ik zocht! De avond was helemaal hoe ik gehoopt had!. Het eten was heerlijk, mijn keuken was lekker opgeruimd en alle gasten vonden het een top idee! Ik voelde me jarig, Hoefde op mijn eigen feestje niks te doen en Paul zet met alles de puntjes op de i!! Bedankt! Echt een aanrader! Alles wordt naar eigen wensen ingevuld
Monique Stabel Monique Stabel uit Tilburg
Op vrijdag 23 maart was Paul bij ons op de sportschool de Ladies Night. Paul heeft de hapjes voor deze avond verzorgd. De hapjes waren erg lekker en de dames op de avond waren ook erg enthousiast!!! Paul, hartstikke bedankt voor deze avond! Met sportieve groet, Monique Stabel Health club el futUro Tilburg.
Monique Monique uit Rijen
Zaterdag een heerlijk etentje gehad bij Paul thuis. Met 9 personen van onze loopgroep in een sfeervolle serre, alsof we in eeh restaurant zaten. Gezien het keuzemenu wat we van tevoren door hadden moeten geven was het voor een aantal niet meer bekend wat ze hadden gekozen. Gelukkig had Paul een prima overzicht en was hij ook bereidt om zo flexibel te zijn en wat aan te passen. De gerechten waren prima op smaak en mooie porties. Met een lekker drankje erbij en een prima gezelschap wat het een zeer geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Dank je wel Paul.
Simon Vroemen Simon Vroemen uit Den Bosch
Ik heb Paul uitgenodigd op Valentijnsdag te komen koken voor mijn vrouw en mezelf. We hebben een dochterje gehad dit jaar en mijn vrouw heeft zich nogal wat moeten ontzeggen. Tijd dus om haar culinair te verwennen! Paul weet je echt te verwennen met heerlijk eten, leuke menu keuzes en verder een vriendelijke en goedlachse persoonlijkheid. het goede vind ik daarnaast ook dat hij zich niet op de voorgrond stelt dus je hebt echt het gevoel datje ook een dinertje met je partner hebt en niet daarin 'gestoord' zou worden door de kok. Kortom: een fantastische ervaring en een aanrader voro iedereen die thuis eens wat lekkers en leuks wil.
Sylvia Sylvia uit Kaatsheuvel
Echt een feest! Mijn verjaardag viel in een erg drukke tijd. Toch wilde ik hem graag vieren. Dankzij de voorbereiding, bereiding en verzorging door Paul, had ik nergens omkijken naar. Paul maakte een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen. De presentatie was spectaculair. Na een gezellige middag was alles op. Tot de laatste kruimel. Iedereen meer dan tevreden, maar ikzelf vooral want Paul ruimde ook alles helemaal weer op. Geen moeite, geen nasleep, heerlijke high tea: Echt een feest! Bedankt Paul!
Jef Franken Jef Franken uit Heemstede
Complimenten aan Paul, Een hele gezellige middag met allemaal vrienden en familie. Het was een geweldige ervaring, complimenten voor de uitstekende verzorging, de heerlijke gerechten en de prima gastvrijheid. Ik zag alleen maar lachende, tevreden mensen die het super naar hun zin hadden, een groot compliment waard. Paul's Cuisine is een gat in de markt, een echte aanrader voor eenieder die zijn feestje gezellig, prima verzorgd en betaalbaar wil organiseren. Met vriendelijke groet, Jef Franken
Lesly Stok Lesly Stok uit Goirle
Zondag 8 Januari was het zover een surprise party voor mijn moeder die 80 jaar is geworden. In overleg met Paul werd het een high tea, super verzorgd en voor ieder wat wils.We hebben genoten van de sfeer, de gezelligheid en de overheerlijke hapjes.Paul het was een waar genoegen en dank je wel namens mijn moeder die dit een onvergetelijke dag gevonden heeft. Lesly en Wouter Stok
Rob Mols Rob Mols uit Tilburg
Hoi Paul, We hebben op 1e kerstdag erg genoten van wat je voor ons allemaal hebt verzorgt bij het kerstdiner. Bedankt ! Groetjes, Rob en de rest van de Molshoop
Ellen Christianen Ellen Christianen uit Oisterwijk
Bedankt voor de fantastische middag die je ons hebt bezorgt. Mijn moeder vierde haar verjaardag en wilde dit graag in onze vertrouwde omgeving doen. Jij hebt, in overleg met ons, een pracht van een diner gemaakt waar we allemaal heel erg van hebben genoten. Je hebt er voor zowel de kinderen als de volwassenen een waar feest van gemaakt! Een aanrader voor iedereen. Dank je wel en we hopen in de toekomst weer van jouw diensten gebruik te mogen maken. Fam. Christianen
Ruud Ruud uit Tilburg
Hallo Paul, In verband met de 50e verjaardag van Kathy heb je bij ons thuis een tapas buffet verzorgd. Het was bijzonder lekker en zeer uitgebreid en de gasten hebben volop genoten van je kookkunsten. Het buffet was verder prima verzorgd en heeft ons een hoop werk uit handen genomen. Een aanrader voor wie een feestje geeft om het door jou te laten regelen.
Fam. de Kok-Vink Fam. de Kok-Vink uit Tilburg
Hoi Paul, Je hebt op 22 december bij het wijkgebouw 't zandt een kerstdiner verzorgt voor ouderen en 55+ers en ook wij hebben mee genoten van al het lekkers wat je had klaar gemaakt het is voor herhaling vatbaar iedereen riep er over dat het goed verzorgd was nogmaals bedankt.