Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Rob Mols Rob Mols uit Tilburg
Hoi Paul, We hebben op 1e kerstdag erg genoten van wat je voor ons allemaal hebt verzorgt bij het kerstdiner. Bedankt ! Groetjes, Rob en de rest van de Molshoop
Ellen Christianen Ellen Christianen uit Oisterwijk
Bedankt voor de fantastische middag die je ons hebt bezorgt. Mijn moeder vierde haar verjaardag en wilde dit graag in onze vertrouwde omgeving doen. Jij hebt, in overleg met ons, een pracht van een diner gemaakt waar we allemaal heel erg van hebben genoten. Je hebt er voor zowel de kinderen als de volwassenen een waar feest van gemaakt! Een aanrader voor iedereen. Dank je wel en we hopen in de toekomst weer van jouw diensten gebruik te mogen maken. Fam. Christianen
Ruud Ruud uit Tilburg
Hallo Paul, In verband met de 50e verjaardag van Kathy heb je bij ons thuis een tapas buffet verzorgd. Het was bijzonder lekker en zeer uitgebreid en de gasten hebben volop genoten van je kookkunsten. Het buffet was verder prima verzorgd en heeft ons een hoop werk uit handen genomen. Een aanrader voor wie een feestje geeft om het door jou te laten regelen.
Fam. de Kok-Vink Fam. de Kok-Vink uit Tilburg
Hoi Paul, Je hebt op 22 december bij het wijkgebouw 't zandt een kerstdiner verzorgt voor ouderen en 55+ers en ook wij hebben mee genoten van al het lekkers wat je had klaar gemaakt het is voor herhaling vatbaar iedereen riep er over dat het goed verzorgd was nogmaals bedankt.