Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
144 berichten.
Theo Laros Theo Laros uit Tilburg
13 maart 2016 Met het invullen van een puzzel had ik een prijs gewonnen: een ontbijt van Paul's Cuisine. Paul kwam eerst bij mij thuis langs om afspraken te maken over de bezorgdatum van het ontbijt, eventuele wensen etc. Vandaag was het dan zo ver. Paul stond op het afgesproken tijdstip met het ontbijt aan de deur. Samen met mijn vrouw heb ik genoten van het keurig verzorgde ontbijt. Het bleek een heerlijke start van de zondag! Bedankt Paul voor de prima service!
Ans-Chris van Heertum Ans-Chris van Heertum uit Tilburg
Paul heeft ons blij verrast met zijn kookkunsten. Met liefde en passie voor zijn vak, heeft hij een 5 gangen diner klaargemaakt. HEERLIJK !! Ook is Paul een amusante gastheer. Zoals hij de drankjes verzorgd en alle heerlijkheden serveerd en afruimd , is voor ons heel ontspannend geweest. Als (onze kok ) naar huis gaat is de keuken weer keurig opgeruimd. Beste Paul , het was een SUPER avond ! Hartelijk dank hiervoor. groet: Chris en Ans van Heertum.
Elaiine Elaiine
Beste Paul, Wij hebben enorm genoten van het 5 gangen diner van afgelopen zondag. Je verraste ons met leuke gerechtjes maar vooral je voorkomen en je aandacht voor eenieder op de juiste manier, leidde tot een hoogtepunt. Ondertussen dat wij lekker zaten te eten, ruimde jij de keuken weer op en bereidde jij je voor, voor het volgende heerlijke gerecht. Het was echt top en een restaurant zou het niet kunnen evenaren, vooral vanwege jouw persoonlijke aandacht. Niet duur en een uitstekende service, echt aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Bedankt en groetjes.
Renate Renate uit Tilburg
Vandaag valentijns ontbijt gehad! Super verzorgd. We hebben genoten! En omdat ik 2 dagen terug bevallen ben zat er nog een presentje bij ook van Paul! Echt top! Website opgeslagen voor andere momenten!! Gr Renate
Marlies Marlies uit Kaatsheuvel
Paul heeft ons en onze familie een onvergetelijke en avond bezorgd! Ter ere van het 45 jarig huwelijk van mijn ouders waren wij een weekend weg met de hele familie. De eerste avond hadden wij als verrassing voor onze ouders aan Paul gevraagd om voor ons te komen koken. Het werd een verrassing voor ons allemaal; zo heerlijk en ontspannen dat het was! Paul nam ons alles uit handen. De kinderen (1, 3 en 7 jaar) mochten zelf een pannekoekje versieren en kregen een grand dessert met alles wat kinderen lekker vinden! Ondertussen kregen wij alvast wat heerlijke hapjes voorgeschoteld. Terwijl wij lekker zaten te keuvelen aan tafel hield Paul de kinderen bezig die zich inmiddels in een hoek van de kamer met speelgoed teruggetrokken hadden! Toen de kindjes op bed lagen serveerde Paul ons een heerlijk verrassingsdiner. Hadden wij in de eerste minuten nadat Paul binnen kwam nog even moeite om alle zorgen uit handen te geven, aan het eind van de avond lieten wij ons zonder enige moeite volledig in de watten leggen. Paul was gastheer, kok en aangenaam gezelschap in een. Het maakte onze avond heel bijzonder en de ontspannen sfeer die hij creeerde is het hele weekend blijven hangen. Ontzettend bedankt Paul!
Debora Pessers Debora Pessers uit Goirle
Vorige week hebben we met ons team van leidinggevenden thuis een heerlijk verzorgd diner gegeten van Paul. Graag wilden wij verschillende producten keuren om eventueel toe te voegen aan ons assortiment, er kwamen verschillende gangen voorbij, ieder bord weer prachtig opgemaakt! Echt voortreffelijk! En alles werd naderhand netjes afgeruimd en de keuken keurig opgeruimd! Paul: bedankt voor een geslaagde avond en een meesterlijke service!
Mark en Patricia Mark en Patricia
Voor ons vriendenuitje een diner thuis geregeld met Paul als kok. We hadden gekozen voor een verrassingsdiner. Paul had goed rekening gehouden met speciale wensen. Het was heerlijk en echt genieten om in alle rust samen te kunnen eten en daarna nog lekker na te drinken zonder een andere locatie op te moeten zoeken. Alles wordt netjes opgediend, afgeruimd en de keuken netjes achtergelaten. Voor herhaling vatbaar!
Beanita Beanita uit Tilburg
28 augustus, 7.30 uur zoals afgesproken staat Paul met het ontbijt voor 2 personen aan de deur. Heerlijk.....helemaal compleet, een warm eitje een lekker kannetje koffie en een verse jus.....een keur aan broodbeleg en zelfs met een koolhydraatarm dieet heeft Paul rekening gehouden. Het is af.....we hebben ervan genoten. Een échte aanrader. Wil je een heerlijk lekker vers en super verzorg ontbijt.....bel Paul dan weet je dat het helemaal goed komt. Paul, nogmaals bedankt voor het heerlijke ontbijt en de goede service. Groet Anita en Bea uit Tilburg.
Jennifer van Heeswijk Jennifer van Heeswijk uit 's-Hertogenbosch
Afgelopen zondag (23 augustus) heb ik voor een collega en zijn vrouw als verrassing een ontbijtje laten bezorgen door Paul. Ik was al onder de indruk van zijn website die goed en overzichtelijk in elkaar zit en door het feit dat Paul heel flexibel was tijdens het bespreken van de wensen. Op de dag dat het ontbijtje bezorgd moest worden werd er op het afgesproken tijdstip echter niet open gedaan! Achteraf hoorde ik pas het voicemail berichtje van Paul, dat hij een paar keer had aangebeld bij mijn collega, zelfs een kwartier had gewacht en daarna toch weg was gereden. Toen ik dit berichtje hoorde dacht ik 'oh nee, daar gaat het cadeautje. Dag ontbijt!'. Mijn collega en zijn vrouw lagen blijkbaar nog te slapen en hebben de bel niet gehoord. Ik baalde, want vond het uiteraard jammer van de verrassing. Maar wat bleek, Paul nam de moeite om een uur later nogmaals bij mijn collega langs te gaan. Deze keer waren ze wel wakker en kwam het toch nog goed! Wat ik echt klasse vind is dat Paul niet eens iets extra's heeft gerekend voor al deze moeite. Wat een service! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Alsof ik nog niet genoeg onder de indruk was van Paul's Cuisine, hoorde ik later van mijn collega dat het ontbijtje ook erg lekker en compleet was. Nogmaals hartstikke bedankt Paul!
John linkels John linkels uit Diessen
Maandag 13 april heeft Paul voor ons gezelschap een heerlijk verrassings menu voorgetoverd . Nogmaals onze dank Gr reisbureau floppie
Wilfred van Son Wilfred van Son uit Tilburg
Op zondagavond 22-02-2015 verwend met een heerlijk 3 gangen surprise diner voor 6 personen speciaal gemaakt door Paul. Zeer goed gegeten en het was super gezellig. Na het diner was alles weer opgeruimd. Super, nogmaals hartelijk dank!!
Serve the City Serve the City uit Tilburg
Paul heeft afgelopen week een kookworkshop verzorgd voor ongeveer 60 personen, waaronder fysiek gehandicapten. Het diner smaakte niet alleen goed, ook de samenwerking verliep erg vlot. Samen hebben we de gangen uitgekozen, boodschappen gedaan etc. Paul wist vooraf erg goed in te schatten wat de kosten zouden zijn en tijdens de avond zelf wanneer hij wie in moest zetten om te koken. Zijn ervaring en begeleiding waren zeer welkome aanvullingen op de avond!!
Marino en Linda Marino en Linda
Beste Paul en Marianne,Dankzij jullie was 19 december onvergetelijk,bedankt. Alles was goed geregeld en vooral ook lekker, top!
Marieke en Nico Marieke en Nico
Op zaterdagmiddag 3 januari 2015 hebben we thuis van een overheerlijke High Tea genoten met onze dertig gasten. Paul zorgde voor een grote variëteit en prima kwaliteit van allerlei hapjes en lekkernijen. Voor elk wat wils en ruim voldoende. Kortom, mede dankzij Paul hebben we een geweldig feest beleefd. Marieke en Nico uit Berkel-Enschot:
Zaterdagavond 13/12/2014. Een vijf-gangenmenu voor vier personen. Voor een avondje heerlijkheden, lekker genieten, goede service en absolute gezelligheid met na afloop een gewoon een schone keuken... Paul, bedankt voor een SUPERavond.
Hugo Biersma Hugo Biersma uit Rotterdam
Paul heeft voor onze groep van acht een heerlijk diner neergezet. De passende wijnen maakten de maaltijd af. Ik wens Paul veel succes in de toekomst.
Familie van der Linden Familie van der Linden uit Oudenbosch
Paul is een prima kok die niet alleen goed kan koken maar ook actief meedenkt bij de samenstelling van het menu. Een kok als Paul in je keuken is ideaal als je met vrienden echt wilt genieten in je eigen huis van een heerlijk diner. Je hoeft niet naar de supermarkt, niet zelf eindeloos in de keuken te staan of zelf de afwas te doen. Kortom een ideale oplossing als je meer ‘Quality Time’ wilt met familie of vrienden.
Arno hultermans Arno hultermans uit Tilburg
Op zaterdag 25 oktober heeft Paul een 4- gangen surprise diner voor mij en mijn vrienden verzorgd. Het was heerlijk. Naast zijn goede kookkunsten is Paul een uitstekende gastheer. We hebben een heerlijke avond gehad.
Fam Schrover Fam Schrover uit Tilburg
Beste meneer Paul, ik wil u nog heel hartelijk danken voor de heerlijke lunch die mijn dochter en ik afgelopen zaterdag gekregen hebben. Het zag er allemaal heel mooi uit en smaakte fantastisch. De minestronesoep was verrukkelijk! Ik was ook erg onder de indruk van de moeite die u gedaan had om alles warm en vers bij ons op tafel te krijgen! Ik heb u op mijn werk de hemel ingeprezen! Met vriendelijke groet, Tonneke en Auck Schrover
Lian Voetman en Anita v gruijthuijsen Lian Voetman en Anita v gruijthuijsen uit Tilburg
Heerlijk avondje verwend met een heerlijk 4 gangen diner speciaal gemaakt door Paul. Niets te hoeven doen en alles perfect geserveerd. Zalig gegeten en met zoveel zorg en liefde klaar gemaakt. Na het diner alles weer opgeruimd door onze thuiskok en de vaat opgeruimd. Super nogmaals hartelijk dank!! Xxx