Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
157 berichten.
Pleuni en Marten Pleuni en Marten uit Dongen
Afgelopen weekend heeft Paul bij ons een BBQ verzorgd voor 40 personen. We hebben vooraf prettig contact gehad met Paul waarin hij onze wensen centraal stelde en graag meedacht over hoe we eea het beste konden invullen. Op de avond zelf kwam hij goed voorbereid aan en heeft hij perfect gebbqd! Hij stelde zich flexibel op, stemde zaken met ons af indien nodig en het was zelfs geen probleem om nog een uurtje langer te blijven. Kortom: de perfecte kok aan huis voor een gezellige en goed verzorgde BBQ!
Chris- Ans van Heertum Chris- Ans van Heertum uit Tilburg
Beste Paul, Wat hebben wij WEER genoten van het 4 gangen diner, en jouw meesterlijke inzet om ons te verwennen met overheerlijke vis gerechten, en amusante gesprekken. GEWELDIG. Niets te hoeven doen en alle gerechten perfect geserveerd-- afgeruimd--drank ingeschonken-- maar ook heel erg fijn de keuken weer brandschoon achter gelaten.! Hartelijk dank hiervoor en tot een volgende gelegenheid.............. Groet: Chris en Ans van Heertum.
Annette Annette uit Dongen
Beste Paul, wat een super goed, heerlijk luxe ontbijt hebben jullie geleverd bij onze vrienden. Dank je wel hier voor en we weten je voor de volgende gelegenheid zeker weer te vinden ?
Karin Karin uit Tilburg
Ter ere van mijn moeders 70e verjaardag heeft Paul voor ons (6 volwassenen en 5 kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar) een drie gangen menu gekookt. Wij hebben enorm genoten van zijn gastvrijheid. Voor iedereen had hij aandacht, jong en oud. We werden door hem echt in de watten gelegd. En wat heerlijk als dan ook nog je keuken schoon en netjes wordt achtergelaten. Nogmaals hartelijk dank Paul, het is voor herhaling vatbaar!
Judith Judith uit Kaatsheuvel
We hebben onlangs mogen genieten van een 5-gangensurpisemenu met wijnarrangement van Paul. Wij (4 volwassenen en 4 kinderen) hebben in alle opzichten een geweldige avond gehad: lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer. Paul is een echte gastheer die ervoor zorgt dat iedereen, inclusief kids, lekker op zijn gemak is. En last nut not least: hij laat alles keurig achter. Dankjewel Paul, het was voor herhaling vatbaar!!
Hilde Hilde uit Reusel
Beste Paul, hartelijk dank voor het lekkere eten en de goede verzorging. We hebben een top avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
Carola Spijkers Carola Spijkers uit Tilburg
Wat een gezellige avond met een gezellige kok! Ontzettend lekker gegeten met mijn 2 zoons! Voor herhaling vatbaar
Elbertsen Elbertsen uit Tilburg
Vanmiddag een brunch voor 4 personen. Heerlijk gegeten, goed verzorgd en een prettig contact met Paul, zeer ontspannen
Sebastiaan Sebastiaan uit Breda
Vers gemaakte kruidenboter en tapenade smaakt een dag later nog lekkerder.. Eigenlijk hebben we aan het gehele diner verzorgd door Paul een prettige nasmaak overgehouden. Het eten was heerlijk, Paul is een prima en attente gastheer en een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Wij hadden echt het gevoel niet thuis te zijn maar ons even in gezellig restaurant te bevinden. Paul, bedankt voor deze mooie en gezellige herinnering!
Nannette Nannette
Paul heeft voor ons gezin een heerlijk diner verzorgd. Het was een verrassing voor mijn ouders en mijn man, nou, zeer geslaagd! Paul benoemde ons zoontje direct tot hulpkok, fantastisch. De verzorging, het eten, de omgang met de gasten: allemaal top! Dank Paul voor het feit dat je op het laatste moment nog kon en wilde inspringen en dank voor de ontzettend leuke avond die we mede dankzij jou hebben gehad!
Patrick en Linda Patrick en Linda uit Tilburg
Gisterenavond een geweldige BBQ voor 40 personen met de professionele ondersteuning van Paul gehad. Paul heeft de gehele BBQ van begin tot eind verzorgd met een heerlijk voorgerechtje, aankleding van het buffet, uiteraard de BBQ zelf en de rondgang van het nagerecht. Doordat Paul de gehele zorg van de BBQ op zich heeft genomen (van inkoop tot opruimen) konden wij ons op onze gasten richten en hebben wij ook een heerlijke avond gehad. Echt een aanrader! Onze gasten waren ook enorm over de gehele verzorging van Paul te spreken en hebben zijn kaartje meegenomen voor hun eventuele toekomstige festiviteiten. Wij bevelen Paul's Cuisine dus meer dan aan. Heel erg bedankt Paul voor al je goede zorgen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Patrick en Linda
antoinette antoinette uit tilburg
Beste Paul, Vanmiddag genoten van een heerlijk verzorgde lunch voor 4 personen. Wat was het heerlijk! Dank je wel voor de goede zorgen en tot ziens.
Marc van der Vleuten Marc van der Vleuten uit Tilburg
Beste Paul, Bedankt voor de goede zorgen. We hebben een geweldige dag achter de rug. Alles top verzorgd en de gasten waren positief verrast en meer dan tevreden. Nogmaals dank. Mvg, Marc en Sara
Theo Laros Theo Laros uit Tilburg
13 maart 2016 Met het invullen van een puzzel had ik een prijs gewonnen: een ontbijt van Paul's Cuisine. Paul kwam eerst bij mij thuis langs om afspraken te maken over de bezorgdatum van het ontbijt, eventuele wensen etc. Vandaag was het dan zo ver. Paul stond op het afgesproken tijdstip met het ontbijt aan de deur. Samen met mijn vrouw heb ik genoten van het keurig verzorgde ontbijt. Het bleek een heerlijke start van de zondag! Bedankt Paul voor de prima service!
Ans-Chris van Heertum Ans-Chris van Heertum uit Tilburg
Paul heeft ons blij verrast met zijn kookkunsten. Met liefde en passie voor zijn vak, heeft hij een 5 gangen diner klaargemaakt. HEERLIJK !! Ook is Paul een amusante gastheer. Zoals hij de drankjes verzorgd en alle heerlijkheden serveerd en afruimd , is voor ons heel ontspannend geweest. Als (onze kok ) naar huis gaat is de keuken weer keurig opgeruimd. Beste Paul , het was een SUPER avond ! Hartelijk dank hiervoor. groet: Chris en Ans van Heertum.
Elaiine Elaiine
Beste Paul, Wij hebben enorm genoten van het 5 gangen diner van afgelopen zondag. Je verraste ons met leuke gerechtjes maar vooral je voorkomen en je aandacht voor eenieder op de juiste manier, leidde tot een hoogtepunt. Ondertussen dat wij lekker zaten te eten, ruimde jij de keuken weer op en bereidde jij je voor, voor het volgende heerlijke gerecht. Het was echt top en een restaurant zou het niet kunnen evenaren, vooral vanwege jouw persoonlijke aandacht. Niet duur en een uitstekende service, echt aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Bedankt en groetjes.
Renate Renate uit Tilburg
Vandaag valentijns ontbijt gehad! Super verzorgd. We hebben genoten! En omdat ik 2 dagen terug bevallen ben zat er nog een presentje bij ook van Paul! Echt top! Website opgeslagen voor andere momenten!! Gr Renate
Marlies Marlies uit Kaatsheuvel
Paul heeft ons en onze familie een onvergetelijke en avond bezorgd! Ter ere van het 45 jarig huwelijk van mijn ouders waren wij een weekend weg met de hele familie. De eerste avond hadden wij als verrassing voor onze ouders aan Paul gevraagd om voor ons te komen koken. Het werd een verrassing voor ons allemaal; zo heerlijk en ontspannen dat het was! Paul nam ons alles uit handen. De kinderen (1, 3 en 7 jaar) mochten zelf een pannekoekje versieren en kregen een grand dessert met alles wat kinderen lekker vinden! Ondertussen kregen wij alvast wat heerlijke hapjes voorgeschoteld. Terwijl wij lekker zaten te keuvelen aan tafel hield Paul de kinderen bezig die zich inmiddels in een hoek van de kamer met speelgoed teruggetrokken hadden! Toen de kindjes op bed lagen serveerde Paul ons een heerlijk verrassingsdiner. Hadden wij in de eerste minuten nadat Paul binnen kwam nog even moeite om alle zorgen uit handen te geven, aan het eind van de avond lieten wij ons zonder enige moeite volledig in de watten leggen. Paul was gastheer, kok en aangenaam gezelschap in een. Het maakte onze avond heel bijzonder en de ontspannen sfeer die hij creeerde is het hele weekend blijven hangen. Ontzettend bedankt Paul!
Debora Pessers Debora Pessers uit Goirle
Vorige week hebben we met ons team van leidinggevenden thuis een heerlijk verzorgd diner gegeten van Paul. Graag wilden wij verschillende producten keuren om eventueel toe te voegen aan ons assortiment, er kwamen verschillende gangen voorbij, ieder bord weer prachtig opgemaakt! Echt voortreffelijk! En alles werd naderhand netjes afgeruimd en de keuken keurig opgeruimd! Paul: bedankt voor een geslaagde avond en een meesterlijke service!
Mark en Patricia Mark en Patricia
Voor ons vriendenuitje een diner thuis geregeld met Paul als kok. We hadden gekozen voor een verrassingsdiner. Paul had goed rekening gehouden met speciale wensen. Het was heerlijk en echt genieten om in alle rust samen te kunnen eten en daarna nog lekker na te drinken zonder een andere locatie op te moeten zoeken. Alles wordt netjes opgediend, afgeruimd en de keuken netjes achtergelaten. Voor herhaling vatbaar!