Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
141 berichten.
Rita Rita uit Tilburg
Afgelopen woensdag hebben mijn ouders volop genoten van het heerlijke ontbijt. Er was volop keus en de vriendelijke bediening maakte het ontbijt tot een zeer aangename verrassing!
Richard en Miranda Lamers Richard en Miranda Lamers uit Kaatsheuvel
Beste Paul, Na een super geslaagd 4-gangen diner voor 4 personen in 2012 hebben we je gevraagd om op 21 december 2013 te komen koken ter ere van ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Wederom een groot succes. Voor 12 volwassenen en 3 kinderen heb je een heerlijk walking diner tevoorschijn getoverd. De relaxtheid van thuis zijn, alles geregeld van te voren, flexibiliteit (bijv.rondom de kinderen) en opgeruimd bij vertrek en vooral...lekker! .. super. We hebben daarna met een heerlijk gevulde maag lekker kunnen feesten. Paul, bedankt voor je bijdrage aan deze mooie, feestelijke dag.
Wouter Titulaer Wouter Titulaer uit Breda
22 december hebben wij voor onze cliënten van Amarant een familiebijeenkomst georganiseerd waar Paul's cuisine voor ons het eten verzorgde. De gastvrijheid die hij uitstraalde, de service die hij bood, en de zorg en liefde voor zijn eten die hij liet zien hebben bijgedragen aan een fantastische middag / avond. Paul, als het lukt ben je er volgend jaar weer bij! Groeten en veel dank, team en clienten van Boerderijstraat 14, Amarant.
Loes van den Boer Loes van den Boer uit Tilburg
Paul, heel erg bedankt voor je kookkunsten bij ons zilveren huwelijksfeest! Het was super verzorgd, heerlijk en wijzelf konden feesten zonder enige zorgen. Zelfs de keuken was opgeruimd! Super!
Frits van den Boer Frits van den Boer uit Tilburg
Dank ook jij voor je inzet welke zeker heeft bijgedragen aan het slagen van ons feest! Het gaf ons de gelegenheid om met onze gasten mee te vieren tot in de vroege uurtjes !!
Petra Petra uit Tilburg
Paul, bedankt voor een superverjaardagsdiner. Door jouw toedoen hebben we met z'n allen heerlijk relaxt kunnen genieten.
Marlinde Marlinde uit Kaatsheuvel
Paul, bedankt voor een heerlijk verjaardagsdiner! Zelfs onze dochter (1 jaar) heeft het goed gesmaakt!
Geert Wijtvliet Geert Wijtvliet uit Loon op Zand
Afgelopen dinsdag heeft Paul een heerlijk 5-gangendiner verzorgd ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van mijn vrouw. De keuze de "thuiskok" Paul was een erg goede keuze: - betaalbaar; betrouwbaar; Paul houdt zich aan de afspraken en neemt je ongeloofelijk veel werk uit handen.
Ramon Ramon uit Berkel-enschot
Paul heel erg bedankt voor de fijne avond! We wilden onze ouders bedanken door middel van een etentje en het liefst in ons nieuwe huis, maar tegelijkertijd wel tijd voor ze hebben en niet steeds in de keuken te hoeven staan! Door jou heerlijke gerechten hebben we een fijne en onbezorgde avond gehad en had je alles spik en span achtergelaten! Heel erg bedankt!!
Spaarnwoudeboven Amarant. Spaarnwoudeboven Amarant. uit Tilburg
Paul, Heel erg bedankt namens alle cliënten en personeel voor de heerlijke hightea. Wat hebben we allemaal gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Cliënten en personeel Spaarnwoude Woonvoorzieningen Mail: Spaarnwoudeboven@Amarant.nl
Elise Dekkers Elise Dekkers uit Tilburg
Paul, het door jouw verzorgde ontbijt voor onze ouders die 50 jaar getrouwd waren is SUPER ontvangen. Het heeft een blijvende indruk achter gelaten. De zalm was verrukkelijk. We zullen zeker vaker een beroep op je doen. Bedankt.Bedankt.Bedankt
Janssen Janssen uit Tilburg
Hey Paul, Bedankt, we waren weer aangenaam verrast! High Tea was een succes! Groetjes Arthur
Ans Callemeijn Ans Callemeijn uit Moergestel
Beste Paul, Nadat je al een aantal keren een surprise-ontbijtje had verzorgd voor familie en vrienden had ik nu tgv de 60e verjaardag van mijn man een "surprise ontbijtje" via jou geregeld. Deze keer kon ik zelf ervaren hoe het was verzorgd. Nu, het zag er niet alleen goed uit het smaakte ook perfect. Nogmaals dank voor de lekkere en leuke start van de dag! Zeker tot een volgende keer!
Jack Jack uit Tilburg
Zondag, 3 maart, hadden we een verjaardagsfeest. Mede door de culinaire inbreng van Paul's Cuisine zat de stemming er goed in. Paul anticipeert op elk terrein. Kortom een geslaagd feest en een aanrader!
Koen vermee Koen vermee uit Tilburg
Beste Paul, het 5 gangen diner dat je voor mijn moeder hebt bereid was in 1 woord perfect! Niet alleen was het eten overheerlijk, wij voelden ons gast in eigen huis. Dit,omdat de voorbereidingen en afwas ook uit handen werden genomen. Zelfs het eten werd opgediend.Hierdoor konden we de overige gasten de volle aandacht geven. In het vervolg zullen we bij feesten, High Tea of diners die wij zullen organiseren, jou zeker hierbij betrekken. Mes compliments pour un chef de cuisine professionel a la maison!!
Johan Johan uit Tilburg
We hebben Paul uitgenodigd en samen het menu voor ons en de gasten samen gesteld. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en het maakte niet uit wat we wilden, van kreeft tot een wrap. Er wordt goed meegedacht zodat je een perfecte avond in je eigen huis beleefd. Zelfs de keuken is al opgeruimd voordat Paul weg gaat. Een perfecte aanrader om eens op een andere manier mensen te verrassen.
PLUS LUTZ Heyhoef PLUS LUTZ Heyhoef uit Tilburg-Reeshof
Woensdagavond 28 november gaven wij een Wijn & Spijsproeverij voor onze klanten. Het was de bedoeling dat de aanwezigen zouden ervaren hoe de smaak van gerechten bepalend is voor de smaak van de wijn en andersom. Paul heeft op deze avond alle spijzen (10 gerechtjes) naar uiterste teveredenheid verzorgd. Alle gerechtjes zagen er stuk voor stuk mooi uit en smaakten overheerlijk!! We kregen dan ook alleen maar lovende woorden van de aanwezigen over zowel de wijnen als de spijzen. Bedankt Paul, mede dankzij jou was het een geslaagde avond.
Marjorie Marjorie uit Breda
22 november jl. hebben wij de 70e verjaardag van onze moeder gevierd met een door Paul uitstekend verzorgde High Tea. Het ontbrak aan niets, zoet en hartig waren ruim vertegenwoordigd. De ovenverse appeltaart was meesterlijk, die moet genoemd. Paul speelt snel en flexibel op wensen in. Prachtig om te zien hoe iemand van hobby een beroep wist te maken!
Marjorie Marjorie uit Breda
Voor een clubje dames van rond de 70 een High Tea verzorgen, laat dat maar aan Paul over! Het ontbrak aan niets, zoet en hartig waren ruim vertegenwoordigd. De appeltaart was meesterlijk! Paul is snel en flexibel, speelt makkelijk op wensen in en bovenal een hartelijke, relaxte kok. Prachtig om te zien hoe je van je hobby je beroep maakt!
jill jill uit Tilburg
Paul, bedankt voor het super lekkere ontbijt. Het was echt een hele leuke verrassing voor Thijs en mij. Mocht ik voor iemand niet weten wat ik als cadeau moet geven dan zal ik jou zeker in mn acherhoofd houden! Super leuk concept!