Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
144 berichten.
Trudie en William Trudie en William uit Berkel Enschot
Paul heeft bij ons de catering verzorgd voor onze zilveren bruiloft. Paul was onze kok aan huis en hierdoor konden wij onze 60 gasten een zeven gangen walking dinner serveren. Paul neemt je alle zorgen uit handen.Het is een heel relaxed gevoel op je eigen feest dat alles achter de schermen goed loopt. Paul werkte ook heel leuk samen met onze jonge neven en nicht die paraat stonden voor het uitserveren en die alle drankjes verzorgden. Kortom het was goed, gezellig en voor ons gaf het alle ruimte om thuis van ons feest te GENIETEN.
Corné Aarts Corné Aarts uit Sprundel
Afgelopen vrijdag hebben in het kader van onze trouwdag, Paul gevraagd om voor ons te koken. Wat een heerlijke avond heb je ervan gemaakt. De gemakkelijke manier van contact leggen, echt alsof je al jaren bij ons thuis komt. Wij en onze gasten hebben genoten van de kookkunst en ook de kids vroegen zich af wanneer "de kokmeneer" weer komt. Dus zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die in zijn eigen huis het gevoel wil hebben van een restaurant. Paul, bedankt voor de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Groet, Corné, Thea, Stan, Naud & (huilende) Ries, en onze vrienden.!!!
jan jans jan jans uit heusden-zolder ,vlaanderen
Door toeval zaten we maandag vlak in de buurt bij Paul en konden zo ,als Vlamingen, genieten van Paul's kookkunsten. Echt een aanrader. Ook dank aan zijn charmante echtgenote voor de leuke ontvangst. 19/6/2014 Jan en Ingrid , Heusden-zolder, Vlaanderen
Rita Rita uit Tilburg
Afgelopen woensdag hebben mijn ouders volop genoten van het heerlijke ontbijt. Er was volop keus en de vriendelijke bediening maakte het ontbijt tot een zeer aangename verrassing!
Richard en Miranda Lamers Richard en Miranda Lamers uit Kaatsheuvel
Beste Paul, Na een super geslaagd 4-gangen diner voor 4 personen in 2012 hebben we je gevraagd om op 21 december 2013 te komen koken ter ere van ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Wederom een groot succes. Voor 12 volwassenen en 3 kinderen heb je een heerlijk walking diner tevoorschijn getoverd. De relaxtheid van thuis zijn, alles geregeld van te voren, flexibiliteit (bijv.rondom de kinderen) en opgeruimd bij vertrek en vooral...lekker! .. super. We hebben daarna met een heerlijk gevulde maag lekker kunnen feesten. Paul, bedankt voor je bijdrage aan deze mooie, feestelijke dag.
Wouter Titulaer Wouter Titulaer uit Breda
22 december hebben wij voor onze cliënten van Amarant een familiebijeenkomst georganiseerd waar Paul's cuisine voor ons het eten verzorgde. De gastvrijheid die hij uitstraalde, de service die hij bood, en de zorg en liefde voor zijn eten die hij liet zien hebben bijgedragen aan een fantastische middag / avond. Paul, als het lukt ben je er volgend jaar weer bij! Groeten en veel dank, team en clienten van Boerderijstraat 14, Amarant.
Loes van den Boer Loes van den Boer uit Tilburg
Paul, heel erg bedankt voor je kookkunsten bij ons zilveren huwelijksfeest! Het was super verzorgd, heerlijk en wijzelf konden feesten zonder enige zorgen. Zelfs de keuken was opgeruimd! Super!
Frits van den Boer Frits van den Boer uit Tilburg
Dank ook jij voor je inzet welke zeker heeft bijgedragen aan het slagen van ons feest! Het gaf ons de gelegenheid om met onze gasten mee te vieren tot in de vroege uurtjes !!
Petra Petra uit Tilburg
Paul, bedankt voor een superverjaardagsdiner. Door jouw toedoen hebben we met z'n allen heerlijk relaxt kunnen genieten.
Marlinde Marlinde uit Kaatsheuvel
Paul, bedankt voor een heerlijk verjaardagsdiner! Zelfs onze dochter (1 jaar) heeft het goed gesmaakt!
Geert Wijtvliet Geert Wijtvliet uit Loon op Zand
Afgelopen dinsdag heeft Paul een heerlijk 5-gangendiner verzorgd ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van mijn vrouw. De keuze de "thuiskok" Paul was een erg goede keuze: - betaalbaar; betrouwbaar; Paul houdt zich aan de afspraken en neemt je ongeloofelijk veel werk uit handen.
Ramon Ramon uit Berkel-enschot
Paul heel erg bedankt voor de fijne avond! We wilden onze ouders bedanken door middel van een etentje en het liefst in ons nieuwe huis, maar tegelijkertijd wel tijd voor ze hebben en niet steeds in de keuken te hoeven staan! Door jou heerlijke gerechten hebben we een fijne en onbezorgde avond gehad en had je alles spik en span achtergelaten! Heel erg bedankt!!
Spaarnwoudeboven Amarant. Spaarnwoudeboven Amarant. uit Tilburg
Paul, Heel erg bedankt namens alle cliënten en personeel voor de heerlijke hightea. Wat hebben we allemaal gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Cliënten en personeel Spaarnwoude Woonvoorzieningen Mail: Spaarnwoudeboven@Amarant.nl
Elise Dekkers Elise Dekkers uit Tilburg
Paul, het door jouw verzorgde ontbijt voor onze ouders die 50 jaar getrouwd waren is SUPER ontvangen. Het heeft een blijvende indruk achter gelaten. De zalm was verrukkelijk. We zullen zeker vaker een beroep op je doen. Bedankt.Bedankt.Bedankt
Janssen Janssen uit Tilburg
Hey Paul, Bedankt, we waren weer aangenaam verrast! High Tea was een succes! Groetjes Arthur
Ans Callemeijn Ans Callemeijn uit Moergestel
Beste Paul, Nadat je al een aantal keren een surprise-ontbijtje had verzorgd voor familie en vrienden had ik nu tgv de 60e verjaardag van mijn man een "surprise ontbijtje" via jou geregeld. Deze keer kon ik zelf ervaren hoe het was verzorgd. Nu, het zag er niet alleen goed uit het smaakte ook perfect. Nogmaals dank voor de lekkere en leuke start van de dag! Zeker tot een volgende keer!
Jack Jack uit Tilburg
Zondag, 3 maart, hadden we een verjaardagsfeest. Mede door de culinaire inbreng van Paul's Cuisine zat de stemming er goed in. Paul anticipeert op elk terrein. Kortom een geslaagd feest en een aanrader!
Koen vermee Koen vermee uit Tilburg
Beste Paul, het 5 gangen diner dat je voor mijn moeder hebt bereid was in 1 woord perfect! Niet alleen was het eten overheerlijk, wij voelden ons gast in eigen huis. Dit,omdat de voorbereidingen en afwas ook uit handen werden genomen. Zelfs het eten werd opgediend.Hierdoor konden we de overige gasten de volle aandacht geven. In het vervolg zullen we bij feesten, High Tea of diners die wij zullen organiseren, jou zeker hierbij betrekken. Mes compliments pour un chef de cuisine professionel a la maison!!
Johan Johan uit Tilburg
We hebben Paul uitgenodigd en samen het menu voor ons en de gasten samen gesteld. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en het maakte niet uit wat we wilden, van kreeft tot een wrap. Er wordt goed meegedacht zodat je een perfecte avond in je eigen huis beleefd. Zelfs de keuken is al opgeruimd voordat Paul weg gaat. Een perfecte aanrader om eens op een andere manier mensen te verrassen.
PLUS LUTZ Heyhoef PLUS LUTZ Heyhoef uit Tilburg-Reeshof
Woensdagavond 28 november gaven wij een Wijn & Spijsproeverij voor onze klanten. Het was de bedoeling dat de aanwezigen zouden ervaren hoe de smaak van gerechten bepalend is voor de smaak van de wijn en andersom. Paul heeft op deze avond alle spijzen (10 gerechtjes) naar uiterste teveredenheid verzorgd. Alle gerechtjes zagen er stuk voor stuk mooi uit en smaakten overheerlijk!! We kregen dan ook alleen maar lovende woorden van de aanwezigen over zowel de wijnen als de spijzen. Bedankt Paul, mede dankzij jou was het een geslaagde avond.