Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

 
 
 
 
 
 
 
156 berichten.
Jennifer van Heeswijk Jennifer van Heeswijk uit 's-Hertogenbosch
Afgelopen zondag (23 augustus) heb ik voor een collega en zijn vrouw als verrassing een ontbijtje laten bezorgen door Paul. Ik was al onder de indruk van zijn website die goed en overzichtelijk in elkaar zit en door het feit dat Paul heel flexibel was tijdens het bespreken van de wensen. Op de dag dat het ontbijtje bezorgd moest worden werd er op het afgesproken tijdstip echter niet open gedaan! Achteraf hoorde ik pas het voicemail berichtje van Paul, dat hij een paar keer had aangebeld bij mijn collega, zelfs een kwartier had gewacht en daarna toch weg was gereden. Toen ik dit berichtje hoorde dacht ik 'oh nee, daar gaat het cadeautje. Dag ontbijt!'. Mijn collega en zijn vrouw lagen blijkbaar nog te slapen en hebben de bel niet gehoord. Ik baalde, want vond het uiteraard jammer van de verrassing. Maar wat bleek, Paul nam de moeite om een uur later nogmaals bij mijn collega langs te gaan. Deze keer waren ze wel wakker en kwam het toch nog goed! Wat ik echt klasse vind is dat Paul niet eens iets extra's heeft gerekend voor al deze moeite. Wat een service! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Alsof ik nog niet genoeg onder de indruk was van Paul's Cuisine, hoorde ik later van mijn collega dat het ontbijtje ook erg lekker en compleet was. Nogmaals hartstikke bedankt Paul!
John linkels John linkels uit Diessen
Maandag 13 april heeft Paul voor ons gezelschap een heerlijk verrassings menu voorgetoverd . Nogmaals onze dank Gr reisbureau floppie
Wilfred van Son Wilfred van Son uit Tilburg
Op zondagavond 22-02-2015 verwend met een heerlijk 3 gangen surprise diner voor 6 personen speciaal gemaakt door Paul. Zeer goed gegeten en het was super gezellig. Na het diner was alles weer opgeruimd. Super, nogmaals hartelijk dank!!
Serve the City Serve the City uit Tilburg
Paul heeft afgelopen week een kookworkshop verzorgd voor ongeveer 60 personen, waaronder fysiek gehandicapten. Het diner smaakte niet alleen goed, ook de samenwerking verliep erg vlot. Samen hebben we de gangen uitgekozen, boodschappen gedaan etc. Paul wist vooraf erg goed in te schatten wat de kosten zouden zijn en tijdens de avond zelf wanneer hij wie in moest zetten om te koken. Zijn ervaring en begeleiding waren zeer welkome aanvullingen op de avond!!
Marino en Linda Marino en Linda
Beste Paul en Marianne,Dankzij jullie was 19 december onvergetelijk,bedankt. Alles was goed geregeld en vooral ook lekker, top!
Marieke en Nico Marieke en Nico
Op zaterdagmiddag 3 januari 2015 hebben we thuis van een overheerlijke High Tea genoten met onze dertig gasten. Paul zorgde voor een grote variëteit en prima kwaliteit van allerlei hapjes en lekkernijen. Voor elk wat wils en ruim voldoende. Kortom, mede dankzij Paul hebben we een geweldig feest beleefd. Marieke en Nico uit Berkel-Enschot:
Zaterdagavond 13/12/2014. Een vijf-gangenmenu voor vier personen. Voor een avondje heerlijkheden, lekker genieten, goede service en absolute gezelligheid met na afloop een gewoon een schone keuken... Paul, bedankt voor een SUPERavond.
Hugo Biersma Hugo Biersma uit Rotterdam
Paul heeft voor onze groep van acht een heerlijk diner neergezet. De passende wijnen maakten de maaltijd af. Ik wens Paul veel succes in de toekomst.
Familie van der Linden Familie van der Linden uit Oudenbosch
Paul is een prima kok die niet alleen goed kan koken maar ook actief meedenkt bij de samenstelling van het menu. Een kok als Paul in je keuken is ideaal als je met vrienden echt wilt genieten in je eigen huis van een heerlijk diner. Je hoeft niet naar de supermarkt, niet zelf eindeloos in de keuken te staan of zelf de afwas te doen. Kortom een ideale oplossing als je meer ‘Quality Time’ wilt met familie of vrienden.
Arno hultermans Arno hultermans uit Tilburg
Op zaterdag 25 oktober heeft Paul een 4- gangen surprise diner voor mij en mijn vrienden verzorgd. Het was heerlijk. Naast zijn goede kookkunsten is Paul een uitstekende gastheer. We hebben een heerlijke avond gehad.
Fam Schrover Fam Schrover uit Tilburg
Beste meneer Paul, ik wil u nog heel hartelijk danken voor de heerlijke lunch die mijn dochter en ik afgelopen zaterdag gekregen hebben. Het zag er allemaal heel mooi uit en smaakte fantastisch. De minestronesoep was verrukkelijk! Ik was ook erg onder de indruk van de moeite die u gedaan had om alles warm en vers bij ons op tafel te krijgen! Ik heb u op mijn werk de hemel ingeprezen! Met vriendelijke groet, Tonneke en Auck Schrover
Lian Voetman en Anita v gruijthuijsen Lian Voetman en Anita v gruijthuijsen uit Tilburg
Heerlijk avondje verwend met een heerlijk 4 gangen diner speciaal gemaakt door Paul. Niets te hoeven doen en alles perfect geserveerd. Zalig gegeten en met zoveel zorg en liefde klaar gemaakt. Na het diner alles weer opgeruimd door onze thuiskok en de vaat opgeruimd. Super nogmaals hartelijk dank!! Xxx
Trudie en William Trudie en William uit Berkel Enschot
Paul heeft bij ons de catering verzorgd voor onze zilveren bruiloft. Paul was onze kok aan huis en hierdoor konden wij onze 60 gasten een zeven gangen walking dinner serveren. Paul neemt je alle zorgen uit handen.Het is een heel relaxed gevoel op je eigen feest dat alles achter de schermen goed loopt. Paul werkte ook heel leuk samen met onze jonge neven en nicht die paraat stonden voor het uitserveren en die alle drankjes verzorgden. Kortom het was goed, gezellig en voor ons gaf het alle ruimte om thuis van ons feest te GENIETEN.
Corné Aarts Corné Aarts uit Sprundel
Afgelopen vrijdag hebben in het kader van onze trouwdag, Paul gevraagd om voor ons te koken. Wat een heerlijke avond heb je ervan gemaakt. De gemakkelijke manier van contact leggen, echt alsof je al jaren bij ons thuis komt. Wij en onze gasten hebben genoten van de kookkunst en ook de kids vroegen zich af wanneer "de kokmeneer" weer komt. Dus zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die in zijn eigen huis het gevoel wil hebben van een restaurant. Paul, bedankt voor de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Groet, Corné, Thea, Stan, Naud & (huilende) Ries, en onze vrienden.!!!
jan jans jan jans uit heusden-zolder ,vlaanderen
Door toeval zaten we maandag vlak in de buurt bij Paul en konden zo ,als Vlamingen, genieten van Paul's kookkunsten. Echt een aanrader. Ook dank aan zijn charmante echtgenote voor de leuke ontvangst. 19/6/2014 Jan en Ingrid , Heusden-zolder, Vlaanderen
Rita Rita uit Tilburg
Afgelopen woensdag hebben mijn ouders volop genoten van het heerlijke ontbijt. Er was volop keus en de vriendelijke bediening maakte het ontbijt tot een zeer aangename verrassing!
Richard en Miranda Lamers Richard en Miranda Lamers uit Kaatsheuvel
Beste Paul, Na een super geslaagd 4-gangen diner voor 4 personen in 2012 hebben we je gevraagd om op 21 december 2013 te komen koken ter ere van ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Wederom een groot succes. Voor 12 volwassenen en 3 kinderen heb je een heerlijk walking diner tevoorschijn getoverd. De relaxtheid van thuis zijn, alles geregeld van te voren, flexibiliteit (bijv.rondom de kinderen) en opgeruimd bij vertrek en vooral...lekker! .. super. We hebben daarna met een heerlijk gevulde maag lekker kunnen feesten. Paul, bedankt voor je bijdrage aan deze mooie, feestelijke dag.
Wouter Titulaer Wouter Titulaer uit Breda
22 december hebben wij voor onze cliënten van Amarant een familiebijeenkomst georganiseerd waar Paul's cuisine voor ons het eten verzorgde. De gastvrijheid die hij uitstraalde, de service die hij bood, en de zorg en liefde voor zijn eten die hij liet zien hebben bijgedragen aan een fantastische middag / avond. Paul, als het lukt ben je er volgend jaar weer bij! Groeten en veel dank, team en clienten van Boerderijstraat 14, Amarant.
Loes van den Boer Loes van den Boer uit Tilburg
Paul, heel erg bedankt voor je kookkunsten bij ons zilveren huwelijksfeest! Het was super verzorgd, heerlijk en wijzelf konden feesten zonder enige zorgen. Zelfs de keuken was opgeruimd! Super!
Frits van den Boer Frits van den Boer uit Tilburg
Dank ook jij voor je inzet welke zeker heeft bijgedragen aan het slagen van ons feest! Het gaf ons de gelegenheid om met onze gasten mee te vieren tot in de vroege uurtjes !!